Topp, Ahlvar, Lima Top

Buy this
  • 1 695,00 kr
100 % SSL-säkrad

Lima Top är en klassiskt skuren snygg top som passar lika bra på kontoret som till party.

Produktinformation

• Holkärmad topp med drapering i framhalsen • Dold dragkedja i bakhalsen • Kvalitet: 94% siden, 6% spandex twill • Modellen är 174 cm och bär en XS • Ytterligare färger: svart , blågrå, av -vit • Skötselanvisningar : Handtvättprogram med silke-tvättmedel. Ej torktumling. .

För mer information - Se nedan..

  • Skötselråd Silke är ett av de mest exklusiva materialen du eventuellt kan bära. Den har en fantastisk finish och faller vackert på kroppen samtidigt; det är både tidlöst och lyxigt. En av dess många andra styrkor är också det faktum att siden är ett andningsbart material, vilket innebär att du inte behöver tvätta det varje gång det har slitits. Silke är även om ett bräckligt material som måste hanteras med försiktighet. För att hålla den i ett bra skick och göra det så länge som möjligt rekommenderar vi följande:

1. Ånga den Om blusen inte är smutsig, ånga den! * En ångare dödar 99% av alla bakterier. Vilket innebär att om du inte har någon plats i silkesplagget, tvätta inte det, bara ånga det och det kommer att känns som nytt igen. * Du kan inte bränna ditt sidenplagg, vilket är extremt enkelt med en strykjärn. * Som motsats till strykjärnet kommer det inte att finnas några skarpa veck. * Ta med det när du reser, det är superlätt och tar mycket lite utrymme. * Vår favorit handen ångaren är detta en och kostar endast 212kr. * Se den här videon för att se hur lätt det är.

2. Tvätta den Om du behöver tvätta den kan du antingen välja kemtvätt eller använda handtvättprogrammet på din tvättmaskin. Om du väljer handtvättprogrammet, se till att du gör följande: * Använd ett tvättmedel som är fritt från enzymer, helst ett silke tvättmedel eller ett speciellt tvättmedel för fina och bräckliga föremål (vanligt tvättmedel skadar fettet som ger silket dess mjuka känsla). Vi kan verkligen rekommendera detta en . * Se till att koppen där du normalt har rengöringsmedel rengörs så att gammalt pulver inte påverkar din sidenbit. * Se till att alla dragkedjor är stängda och tvätta silkesstycket av sig själv. * När plagget har tvättats, hänga det direkt på en galge för att torka. I det här fallet får du inga extra veck.

3. Stryk / ånga Om du måste stryka, se till att det inte blir varmare än en prick eftersom det är superlätt att bränna silketyg. Du kan använda full ånga på järnet för att få tyget helt smidigt. Men naturligtvis rekommenderar vi starkt en ångbåt. Med en ångbåt kan du inte bränna eller skada silken, det är lätt att ta med dig när du reser och du ångar blusen medan den hänger på en galge. Det är både enkelt, tidsbesparande och ger ett utmärkt resultat.

Hantera det med försiktighet och det kommer att hålla hela livet !